Enquête

| Onderzoek mee
Enquête

Het NIBI wil graag leerkrachten ondersteunen bij het geven van goede lessen Natuur, Wetenschap en Techniek. Zo organiseren we elk jaar de landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie, geven we trainingen zoals de Training Microscopie en hebben we net een community opgezet om lessen en ideeën te delen.

Vul de enquête in
Geef jouw mening: welke ondersteuning kun jij gebruiken bij je lessen over natuur en techniek? Kant-en-klare opdrachten of juist achtergrondinformatie? Klik op de link om mee te doen: https://leidenuniv.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3DZ6judDp1FlIqx
Wachtwoord: Leerkracht (met hoofdletter)
Je krijgt ongeveer 29 vragen en invullen duurt circa 15 minuten. Je kunt de vragenlijst ook invullen via je smartphone. De vragenlijst is geheel anoniem!

Maak kans op mooie prijzen!
Vul uiterlijk 17 juni de enquête in en maak kans op een prijs. Wij verloten:

Wat wordt er met je antwoorden gedaan?
De resultaten worden alleen gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door deze monitor weten wij hoe leerkrachten ondersteund willen worden en hoe wij dat aan kunnen bieden. Wil je meedoen met de loting en/of de resultaten ontvangen? Laat dan achteraf je mailadres achter. Deze wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en wordt apart opgeslagen. De resultaten kunnen eind juli verwacht worden. Wij stellen je medewerking aan de enquête zeer op prijs!

Facebook community
Lijkt het je ook handig om in contact te komen met collega’s om lessen en ervaringen met elkaar te delen. Word dan ook lid van de Facebook community Leerkrachten Natuur en Techniek. Bij deze groep hoort een Google Drive met bijna 100 beproefde lessen en opdrachten. Van lessen hoe je een stekker aan een elektriciteitsdraad zet tot hoe je fossielen van gips maakt. Klinkt goed? Klik dan op onderstaande link en wordt lid!
https://www.facebook.com/groups/1622881721092547/?fref=mentions

Alvast bedankt voor je deelname!

foto Larissa van Vliet door
Larissa van Vliet