Freekfan

Gepubliceerd op: zaterdag 23 juni 2012

De Freekstickers van Albert Heijn kweken wetenschappers in de dop. Wie kan nog meer het hart van kinderen sneller doen kloppen voor biologie, ontdekken en onderzoeken? Ontdek het hier.

Onderzoek mee Freekfan

Ik kan het niet helpen. Ik ben Freekfan! Hoewel sommige collega’s hem zien als een te hippe mediabioloog die op vermoeiende wijze in bedreigde diersoorten knijpt, vind ik het fantastisch hoe deze jongeman de hartjes van vele kinderen sneller doet kloppen. Voor biologie, voor ontdekken én voor onderzoeken. Op 10 juni is een poel in Dordrecht naar hem vernoemd, omdat hij kinderen leert hoe prachtig en spannend de natuur is. Mooi toch?

Wetenschappers in de dop staan nu dagelijks voor mijn deur met de vraag of ik nog Freekstickers van Albert Heijn heb om te ruilen. Bij jou ook? Zo ontwikkelen ze als extraatje bij de Freekactie probleemoplossend vermogen; hoe krijg ik toch dat stickerboek vol als mijn papa of mama de Albert Heijn niet leegkoopt?
Velen staan ook gereed bij de uitgang van de Appie om hun favorieten bij elkaar te sprokkelen. Met spandoeken en al.

Drie jaar geleden was Freek spreker op onze landelijke NWT-conferentie in Lunteren. Fantastisch om hem live op het podium te zien schitteren. Dit jaar kon hij niet komen, ik was in tranen. Totdat ik bericht kreeg van Anne Schulp, dino-expert en inmiddels door de kaskraker Jurassic World ineens bekend van televisie. Anne Schulp neemt je op de NWT-conferentie Spanning & Sensatie op 20 november mee in de wonderlijke, spannende en sensationele wereld van uitgestorven dinosauriërs en brengt ze weer tot leven. Wil je ook fan van Anne worden?

PS. Deel dit artikel met jouw Facebook vrienden en -fans, LinkedIn contacten,Twittervolgers via de share knoppen hieronder, zodat ook de mensen in jouw netwerk hiervan profiteren. Wil je reageren? Doe dat dan op deze blogsite!

En wil je deze zomer op avontuur, net als Freek? Naturalis neemt je mee op mini-expeditie!

foto Karianne Djoyoadhiningrat-Hol door
Karianne Djoyoadhiningrat-Hol