Trainingen

Wil je aan de slag met natuur, wetenschap en techniek op school? Maak dan kennis met de trainingen van Biologie Plus.
Ervaren trainers verzorgen diverse trainingen op maat. Ons team bestaat uit hoofdtrainers en Tycho Malmberg en Leen van den Oever meerdere assistent trainers verspreid door heel Nederland.

Twee keer per jaar start een nieuwe 3-daagse Natuur, Wetenschap en Techniek training. Deze training bestaat uit drie middagen waar je heel praktisch een start maakt voor een op maat gemaakt leerplan natuur, wetenschap en techniek. Klik hier voor de actuele data.

Nieuw is de training Microscopie voor de basisschool. Hier ontvangen docenten 4 gratis microscopen na een korte training inclusief uitgewerkte opdrachten voor groep 6-8 en uitdagende opdrachten voor pluskinderen. Check de data voor een Microscopie-training in de buurt.

Iedere trainer is opgeleid en gecertificeerd door Biologie Plus in samenwerking met communicatietrainer Paul Abma van de Speakers Academy. De trainers zetten energieke, afwisselende en effectieve trainingen neer, geheel afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de school.