DVD Afvalbak Aarde

NWT-conferentie Afvalbak Aarde gemist? Of wil je als deelnemer graag alle workshops beleven? Met de DVD van Afvalbak Aarde is dat nu mogelijk.

De conferentie Afvalbak Aarde is omgetoverd tot een DVD! Hierop staat de avondlezing integraal, alle workshops zijn verwerkt tot inzichtelijke en praktijkgerichte items en tevens een bonustrack van een interview met de kok over het Diner van Afval. Inspirerend naslagwerk met praktische handvatten, verdieping voor je leerlingen of om te inspireren tijdens een teamvergadering.

Bestel dan hier de DVD voor 49 euro door hieronder je gegevens achter te laten.

Wil je de conferentie eens LIVE meemaken? Kom dan naar de eerstvolgende conferentie van Biologie Plus!

• Nieuw! DVD Afvalbak Aarde - Nu te bestellen
  • De oplage is beperkt, wees er snel bij!