Vul de enquête in en win!

Natuurnieuws
Vul de enquête in en win!

We zijn op zoek naar jouw mening en ervaring! NIBI-stagiaires Nikki en Rosa zijn op dit moment druk bezig met het uitvoeren van een onderzoek voor het NIBI. Wil je kans maken op één van de vele prijzen die we deze maand gaan weggeven? Help ze een handje door één van de enquêtes in te vullen en misschien win je wel een exemplaar van het boek Plassen over Kwallenbeten (5x), Monsterlijke Microben (5x) of het leerzame en leuke spel Orgaantwister (3x).

 

Natuur & Techniek is een belangrijk onderdeel van het curriculum op de basisschool. Toch zien we vaak dat leerkrachten er moeite mee hebben, voornamelijk in de onderbouw waar vaak geen standaard methodes voor zijn. Hier willen we graag veranderingen in brengen. Nikki is op dit moment aan het onderzoeken hoe onderbouwleerkrachten zo goed mogelijk ondersteund kunnen worden tijdens het lesgeven van Natuur & Techniek in hun klas. Hoe kunnen we jou helpen bij het aanbieden van Natuur & Techniek in je klas? Laat je stem horen en vul de enquête hier in als je lesgeeft in de onderbouw van het basisonderwijs.

 

Bovenbouwleerkrachten niet getreurd: jullie kunnen ook in de prijzen vallen! We zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen van lesmateriaal over vaccineren voor de bovenbouw van het basisonderwijs. Maar hoe sta je als leerkracht eigenlijk tegenover lesgeven over vaccineren en hoe zou jij dit aanpakken? Laat het ons weten en help Rosa verder met haar onderzoek. Klik hier voor de enquête als je lesgeeft in de bovenbouw, of als je ervaring hebt met lesgeven in de bovenbouw.

 

Vanuit beide stagiaires alvast hartelijk bedankt voor het invullen!

 

 

 

foto Rosa van den Dool door
Rosa van den Dool